Selamat Datang Ke Laman Blog KL Pendidikan Futsal Team
Sesi Mengeluarkan Peluh Telah Bermula... SELASA dan KHAMIS jam 6.00pm hingga 7.00pm bertempat di Centermart Futsal Center

Kejohanan Futsal PSKPP - KL Pendidikan... berlangsung sudah... report jer lambat tulis...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Alhamdullilah semuanya telah berlangsung, Kejohanan Futsal PSKPP - KL Pendidikan kali ni dah masuk kali ke-3 penganjurannya... terima kasih tak terhingga kepada semua yang telah sudi menyertainya... segala suport yg diberikan amat-amat kami hargai... seterusnya tahniah kepada pemenang.... nak tahu siapa yg menjadi pemenangnyer?...tungguuuu...

oklah, kejohanan kali ni bermula tepat jam 10 pagi... walaupun agak tersasar daripada jadual yang sepatutnyer tapi masih lagi dalam landasan yang betul... terdapat beberapa pasukan yang telah mengesahkan penyertaan telah menarik diri disaat - saat akhir... tunggu punya tunggu tapi tak kunjung tiba... bila call, dengan rasa tak bersalah mengatakan mereka menarik diri.... kami tak boleh nak paksa untuk menyertai pertandingan ni, tapi sekurang-kurangnya sms bagi tahu awal... boleh kami rombak jadual... walau bagaimanapun... semua ni tak menjejaskan kejohanan kali ini... sebaliknya menjadikan pengajaran kepada kami...seterusnya, taklimat ringkas oleh pengadil kepada semua pengurus engenai perubahan terhadap undang-undang permainan... pertandingan berjalan dengan smooth sesemoothnyer... tiada incident yang tidak di ingini berlaku... kerjasama daripada semua pasukan amat baik... tahniah semua...

Kejohanan kali ini telah dijuarai oleh pasukan "Belajar Main" apabila berjaya menwaskan pasukan "Desa Petaling"... mana kala tempat ketiga jatuh kepada pasukan "One-5-Rose" dan tempata ke-4 adalah pasukan "GT"... Hadiah tempat pertama adalah wang tunai RM500 + Hamper, ke-2 wang tunai Rm350 + hamper, tempat ke-3 RM150 + hamper dan tempat ke-4 RM120 + hamper... apa-apa pun tahniah kepada semua pasukan...kalah atau menang...adalah adat pertandiang... kita cuba lagi...

Johan
Belajar Main

Naib Johan
Desa Petaling

Tempat Ke-3
One - 5 - Rose

Tempat Ke-4
GT Team

Hebat-hebat belako puok - puok ni... tahniah sekali lagi kepada semua pasukan yang telah memenangi Kejohanan kali ini....

Apa yang menarik pada pertandingan kali ini adalah vanue pengajuran lebih selesa berbanding dengan vanue yang lepas-lepas... insa'aalah vanue ni akan terus digunakan untuk sesi yang seterusnya... Perancangan yang seterusnya adalah untuk mengadakan pertandingan untuk team perempuan... banyak jugak team yang request... insa'allah akan diadakan... tunggu sahaja berita terkini daripada kami...selalu selau lah lawati lama blog ni atau di facebook kami...

Seterusnya ribuan terima kasih kepada En. Adzmi Baba sebagai penaung dan penasihat kejohanan kali ini dan tak lupa pada Pak Long selaku pengurus bola sepak senior atas kesudian beliau menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan kepada semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung dalam menjayakan kejohanan kali ini... sehingga kita jumpa lagi dalam sesi akan datang...

sama-sama kita saksikan gambar sekitar kejohanan berlangsung...



kita jumpa lagi...

adios...

1 comments:

Grand Thousand Solution | 8 Jun 2013 6:19 PTG

Salam. Untuk bulan Jun 2013 ini, kami akan mengadakan mini tournament di seri gombak. Hadiah pertama, rm300 n hadiah kedua, rm150. Sila klik pada nama syarikat kami.. Terima kasih

Catat Ulasan

Blog Widget by LinkWithin